5.0
de 2 valoraciones
Aquesta recepta pot ser un plat d'aprofitament si t'han sobrat uns quants cargols cuinats i el caldo resultant es pot utilitzar com a fumet.
Publicado: 08 de abril de 2024. Editado: 19 de abril de 2024
4 personas
4 pers
Fácil
00:15
| 1⁄2 Kg | Conill trossejat |
|---|---|
| 1⁄2 Kg | Arròs bomba |
| 2 | Pebres verds |
| 4 | Tomàtigues ramellet |
| 8 | Dents d'all |
| Cargols amb sipia i ceba (sobrants del dia abans) |
1. En primer lloc salarem el conill i també hi posarem un poquet de pebre bo i suc de llimona, ho deixam una estona mentres pelam i tallam els dents d'all, el pebres verds i les tomàtigues.
2. Sofregim el conill amb un poc d'oli d'oliva fins que estigui dauradet. El traiem de la casola i sofregim les hortalisses
3. Mesclam el conill amb el sofregit i també amb els cargols i el fumet. En aquest cas els cargols sobrants del dia abans estaven fets amb sipia i salsa de ceba.
4. Quan la mescla anterior estigui bollint hi afegim el arròs i ha de coure 5 minuts a foc fort i 10 minuts a foc suau.
5. Deixam reposar 2 minuts i ja està llest per menjar.
Duración total
00:45
Preparación
00:30
Cocinado
00:15