5.0
de 2 valoraciones
La lasanya es pot fer amb peix, amb carn i amb verdures, depenent de l'època del any i del que cadascú tingui al seu rebost.
Publicado: 11 de diciembre de 2023. Editado: 15 de diciembre de 2023
4 personas
4 pers
Media
1:00
| 1⁄2 | ceba gran |
|---|---|
| 1⁄2 | porro |
| 3⁄4 L | llet |
| 1⁄2 Kg | carn capolada mixta |
| 1 | polsim de pebre bo |
| 1 | pot petit de tomàtiga amb conserva |
| 50 g | mantega |
| 50 g | farina |
| 12 | plaques de lasanya precuinada |
| 1 | poquet de formatge rallat |
| 3 | dents d'all |
| 1 | pastanaga gran |
| 1 | cullerada de cafè de nou moscada |
Duración total
01:00
Preparación
00:00
Cocinado
01:00